back to top
31.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

31.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Ο Κόντε συμφώνησε με τον Λουκάκου

Διαβάστε επίσης

Η διοίκηση της Νάπολι σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό, Αντόνιο Κόντε, σχεδιάζουν την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ο 54χρονος κόουτς συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Τζιοβάνι Μάνα, για τις καλοκαιρινές μεταγραφές και το πρώτο θέμα είναι η αντικατάσταση του Βίκτορ Οσίμεν, ο οποίος ετοιμάζει τις αποσκευές του για τη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το «Sky in Italy» ο Ιταλός κόουτς θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ρομέλου Λουκάκου, με τον οποίο είχαν πανηγυρίσει τον τίτλο με την Ιντερ το 2021 και σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Corriere dello Sport» αναφέρει πως ο Κόντε μίλησε με τον Λουκάκου και συμφώνησαν για τη μεταγραφή του στη Νάπολι. Η Τσέλσι ζητά 40 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, ενώ ο 31χρονος φορ ζητά δέκα εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο Βέλγος φορ ανήκει στην Τσέλσι, η οποία θέλει να παραχωρήσει παίκτες αυτό το καλοκαίρι για να χρηματοδοτήσει την περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού της, εν όψει της νέας σεζόν στην Premier League, και να μην έχει πρόβλημα με την οικονομική ισορροπία της ομάδας, τηρώντας τους κανονισμούς της αγγλικής λίγκας.

Δεδομένη θεωρείται λοιπόν η παραχώρηση του στη Νάπολι, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στη Ρόμα και είχε 21 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 47 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, παρά τις προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα