back to top
37.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

37.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Γιαννακοπούλου: Η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και πρέπει να αξιοποιηθούν

Διαβάστε επίσης

Συναντήσεις με τοπικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και πολίτες είχε στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης της από χθες στη συμπρωτεύουσα η υποψηφία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το εργατοϋπαλληλικό κέντρο, να συζητήσει με τον Δήμαρχο Περαίας κύριο Τζέκο, για όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η τοπική κοινωνία, ενώ επισκέφτηκε και χωριά της Β’ Θεσσαλονίκης.

«Η μεγάλη αγκαλιά που δεχθήκαμε εδώ στη Θεσσαλονίκη από φορείς, κατοίκους της περιοχής, φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τις ιδέες που πρεσβεύουμε. Με καθαρές θέσεις και κοινωνική ευαισθησία προχωράμε δυνατά!» δήλωσε η κ. Γιαννακοπούλου.

Στο πλαίσιο συνεντεύξεων της σε τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα, δίδοντας ωστόσο ιδιαίτερη έμφαση στις μεγάλες δυνατότητες που πρέπει να αξιοποιηθούν για να αναπτυχθεί η πόλη. Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των υποδομών της πόλης, στο κυκλοφοριακό, το μετρό που αναμένεται να παραδοθεί φέτος, στο φλάι όβερ που έχει επιδεινώσει την κατάσταση στην πόλη, αλλά και στον μονοθεματικό τουρισμό. Δεν έλειψαν και οι τοποθετήσεις της για ευρύτερα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία συνολικά, ενώ της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει και για τον προεκλογικό της αγώνα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Η επίσκεψή στη Θεσσαλονίκη αποτελεί την πρώτη από μια σειρά επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει η υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Νάντια Γιαννακοπούλου, το προσεχές διάστημα. Όπως τονίζει η ίδια: « Αναπτύσσω την καμπάνια μου με τρόπο που να εκπέμπει μήνυμα για το ΠΑΣΟΚ που θέλω να δημιουργήσουμε. ΠΑΣΟΚ κινητικό, παρεμβατικό, παρόν σε κάθε περιοχή και κοινωνικό χώρο, με προτάσεις για κάθε πρόβλημα, με προτάσεις για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας»

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα