back to top
28.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

28.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

A. Γεωργιάδης: Σφάλμα μου, το ουστ στον Πολάκη

Διαβάστε επίσης

Ως σφάλμα του αναγνώρισε το «ουστ» που εκστόμισε χθες προς τον Παύλο Πολάκη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Υγείας αναγνώρισε ότι κακώς μίλησε κατ´αυτόν τον τρόπο, αποδίδοντας την χθεσινή αντίδρασή του, στις υβριστικές επιθέσεις που εξαπέλυε εναντίον του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο θέμα επανήλθε σήμερα ο κ. Πολάκης:

Π. ΠΟΛΑΚΗΣ: Περίμενα να δω αφιερώματα, συνδέσεις στα κανάλια, καταδίκες από δεξιούς και εντός εισαγωγικών αριστερούς για το «ουστ» που ακούστηκε προς εμένα από κυβερνητικά χείλη και συγκεκριμένα από τον κ. Γεωργιάδη. Πού είναι οι ευαίσθητοι να βγάλουν οργίλες ανακοινώσεις; Σεβάστηκα την καταγωγή και την ανατροφή μου και δεν είπα τίποτα άλλο…

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κακώς είπα το «ουστ».Το αναγνωρίζω, άνθρωπος είμαι, με βρίζατε επί 15 λεπτά. Μου ξέφυγε, χρεώστε μου ανθρώπινο σφάλμα…

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας αναγνώρισε ότι ο Παύλος Πολάκης στη διάρκεια της θητείας του «έτρεξε για το υπουργείο», ωστόσο, τον έψεξε «γιατί συνεχώς εφευρίσκει συνομωσίες και διαφθορά για όλους τους άλλους που τον διαδέχθηκαν στο υπουργείο».

Δημήτρης Ράντος  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα