back to top
36.1 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

36.1 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Λαμέλα: “Πρωταθλητής με την ΑΕΚ”

Διαβάστε επίσης

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ΑΕΚ ο Έρικ Λαμέλα, στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στους «κιτρινόμαυρους».

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ένωση «πυροδότησε τη βόμβα» ανακοινώνοντας την απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού για τα επόμενα τρία χρόνια, σκορπώντας χαρά στους οπαδούς της εντός κι εκτός των συνόρων.

Μιλώντας στο AEK TV ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έκρυψε τον πρωταρχικό του στόχο με την φανέλα της νέας του ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Ματίας Αλμέιδα για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής μεταγραφής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έρικ Λαμέλα στο κανάλι της Ένωσης: «Είμαι ο Έρικ Λαμέλα. Γεννήθηκα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Είναι χαρά μου να είμαι εδώ στην ΑΕΚ, να φοράω αυτή τη φανέλα και δε βλέπω την ώρα να έρθει το πρώτο μου παιχνίδι.

Ευχαριστώ τον Ματίας Αλμέιδα που ήταν αυτός που με κάλεσε και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του για να έρθω εδώ και δε βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο.

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί σε αυτό που εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται και όσο αφορά τους στόχους της ομάδας, αυτό που θέλουν όλοι… να είμαστε πρωταθλητές. Πάμε μαζί. Μόνο ΑΕΚ.»

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα