back to top
33.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

33.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Team Hellas αναχώρησε για το Παρίσι

Διαβάστε επίσης

Mε τις ευχές όλων των Ελλήνων να τη συνοδεύουν, αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης 24 Ιουλίου στις 10:00, η Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

H Team Hellas θα πετάξει για τη γαλλική πρωτεύουσα με την ειδική πτήση τσάρτερ της AEGEAN, του επίσημου χορηγού αερομεταφορών της ελληνικής αποστολής, προκειμένει να φτάσει εγκαίρως και με άνεση στο Παρίσι πριν από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που ξεκινάει την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Στο αεροσκάφος με τα συνθήματα: Πάμε Ελλάδα και Team Hellas θα επιβιβαστεί το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα, οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, oι κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος και Κρίστιαν Γκολομέεβ, καθώς και από την καλλιτεχνική κολύμβηση, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.

Επίσης, οι αθλητές του στίβου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ, που δεν είχαν αναχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες με την αποστολή του ΣΕΓΑΣ, καθώς και η Ελισάβετ Τελτσίδου, ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία.

Μαζί τους ταξιδεύουν και οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών, καθώς και ο Αρχηγός Αποστολής, κ. Πέτρος Συναδινός μαζί με τον Υπαρχηγό κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα