33.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

33.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΠΑΟΚ-Μπάνια Λούκα: Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε τη Μπάνια Λούκα με στόχο να βάλει βάσεις πρόκρισης, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στη League Phase του Conference League και παράλληλα παραμένοντας σε τροχιά Champions League.

Το πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό ματς δίνει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τη Μπάνια Λούκα στην Τούμπα, στις 20:30-Novasports Prime, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τον β’ προκριματικό γύρο του φετινού Champions League.

«Βήμα-βήμα», ήταν το… σύνθημα που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της προσπάθειας του «δικέφαλου του Βορρά» να φτάσει στη League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στα θετικά για τον Λουτσέσκου συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες ή τραυματισμούς για αυτό το σημαντικό από κάθε άποψη παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας απαρτίζουν οι Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Tόμας, Σαμάτα.

Η Μπάνια Λούκα από την πλευρά της, φυσικά, δεν σκοπεύει να… πέσει αμαχητί. Ούσα η πρωταθλήτρια της Βοσνίας, αλλά και με «δυνατή» έδρα, κατέθεσε τα διαπιστευτήριά της στον προηγούμενο γύρο, όπου και απέκλεισε την αλβανική Εγκνάτια με συνολικό σκορ 4-2.

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε χωρίς τον 24χρονο Κροάτη μέσο, Ντίνο Σκορούπ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από την Γκαμπέλα και τον 30χρονο Σλοβένο μέσο, Άλεξ Πίχλερ που είναι τραυματίας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα