back to top
31.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

31.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Παρίσι 2024-Αργεντινή-Μαρόκο 2-2. Στον αέρα εάν διεκόπηκε η τελείωσε. Εισβολή Μαροκινών φιλάθλων μετά το γκολ του Μεδίνα

Διαβάστε επίσης

Θρίλερ με τον αγώνα της Αργεντινής με το Μαρόκο στο Σεντ Ετιέν, σήμερα στην έναρξη του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου, δύο ημέρες πριν από την Τελέτη Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Παρασκευή (26/7).

Ενώ ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ κατακύρωσε το γκολ που σημείωσε ο Μεδίνα στο 16’ λεπτό ων καθυστερήσεων (106’) και φέρεται να σφύριξε αμέσως τη λήξη του αγώνα, το παιχνίδι φαίνεται ότι έχει διακοπεί, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα της Αργεντινής Ole, ενώ και η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων έχει ένδειξη ότι ακόμα φαίνεται να είναι στο δεύτερο ημίχρονο.

Αμέσως μετά το γκολ της Αργεντινής και το σφύριγμα του Νίμπεργκ, φίλαθλοι- του Μαρόκου- εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον προπονητή της Αργεντινής Χαβιέ Μασεράνο να στέλνει τους παίκτες στα αποδυτήρια.

«Αφού αποκαταστάθηκε η τάξη στο Σεντ Ετιέν και οι ομάδες είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο, ανακάλυψαν ότι ο αγώνας δεν είχε ολοκληρωθεί αλλά είχε διακοπεί από τους διαιτητές», αναφέρει το Reuters.

Ο διευθυντής του γηπέδου είπε ότι το παιχνίδι είχε διακοπεί και δεν είχε ξαναρχίσει ακόμα, προσθέτοντας ότι συζητείται η απόφαση για το αν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Μέχρι το λεπτό εκείνο (16΄των καθυστερήσεων) το Μαρόκο είχε προκαλέσει αίσθηση απέναντι στην Αργεντινή (νικήτρια του τουρνουά το 2008 και 2004) στο «Geoffroy-Guichard», στο Σεντ Ετιέν (2ος όμιλος), δημιουργώντας απόσταση δύο γκολ.

Με την ομάδα του Μασεράνο αγωνίστηκε και ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγκο Έσε (έγινε αλλαγή στο 71’ με τον Φερνάντες), ο οποίος μάλιστα έκανε την ασίστ ου Σιμεόνε, με το οποίο η Αργεντινή μείωσε σε 2-1.

Ο Σουφιάνε Ραχίμι, μετά από ασίστ του Μπιλάλ Ελ-Καννούς, έβαλε μπροστά τους Αφρικάνους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ ήταν εκείνος που νωρίς στην επανάληψη (50’) έκανε διπλασία το προβάδισμα (2-0) από το σημείο του πέναλτι. Την παράβαση εξέτασε ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ στο VAR για επιθετικό φάουλ.

Η Αργεντινή μειώνοντας το σκορ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που τελικά κατάφερε στο 106′ με τον Μεδίνα, χωρίς ακόμα όμως να έχει επισημοποιηθεί η ολοκλήρωση του αγώνα.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα