back to top
32.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

32.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Η Χάρις είναι «τρελή της ριζοσπαστικής αριστεράς», λέει ο Τραμπ

Διαβάστε επίσης

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε χθες Τετάρτη τη Δημοκρατική αντιπρόεδρο της χώρας Κάμαλα Χάρις —με την οποία είναι πλέον βέβαιο πως θα αναμετρηθεί στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου— «τρελή της ριζοσπαστικής αριστεράς».

«Θα καταστρέψει τη χώρα μας» αν εκλεγεί στο ανώτατο πολιτικό και πολιτειακό αξίωμα, διαβεβαίωσε ο μεγιστάνας στην πρώτη του προεκλογική ομιλία αφού ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την Κυριακή πως εγκαταλείπει την εκστρατεία για την επανεκλογή του και κατέστη σαφές πως η αντιπρόεδρός του θα τον αντικαταστήσει στο ψηφοδέλτιο.

Στην ομιλία του, στη Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα, με τη συνηθισμένη του κόκκινη γραβάτα, ο κ. Τραμπ δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση να φανεί συγκρατημένος έναντι της αντιπάλου του, στην οποία φόρεσε νέο παρατσούκλι, «Κάμαλα η ψεύτρα».

Ο Ρεπουμπλικάνος αναφέρθηκε εξάλλου επί μακρόν στην απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα, κατηγορώντας τους «ηγέτες του Δημοκρατικού κόμματος» πως ανάγκασαν τον απερχόμενο πρόεδρο να εγκαταλείψει κατά τρόπο «πολύ αντιδημοκρατικό».

«Τώρα, έχουμε νέο θύμα να νικήσουμε», πέταξε, προτού καταφερθεί εναντίον της αντιπροέδρου, ειδικά για τα πεπραγμένα της στα πεδία της εξωτερικής πολιτικής και της μετανάστευσης.

«Αν αρχίσουμε να προηγούμαστε με 10 ή 15 μονάδες διαφορά στις δημοσκοπήσεις, πιστεύετε πως θα μας στείλουν τρίτο υποψήφιο;», κάγχασε.

Ορισμένοι από τους οπαδούς του κ. Τραμπ στο πλήθος είχαν βάλει μπλουζάκια με τυπωμένο το στιγμιότυπο στο οποίο απαθανατίζεται ο υποψήφιος μετά την απόπειρα δολοφονίας του τη 13η Ιουλίου, με τη γροθιά υψωμένη και αίμα στο πρόσωπο του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα