back to top
36.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

36.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Βραδιές γέλιου με stand-up comedy στα αγγλικά στο Theatre of the NO

Διαβάστε επίσης

To Theatre of the NO το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας παρουσιάζει το «NO COMEDY». Μια παράσταση stand up κωμωδίας έρχεται κάθε Πέμπτη στις 21.00. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό lineup, από διεθνώς ταλαντούχους κωμικούς, οι οποίοι σατιρίζουν όσα ζούμε και σκεφτόμαστε, και υπόσχονται να προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης.
Βραδιά OPEN MIC. Την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, η σκηνή του No Comedy ανοίγει τις πόρτες του σε νέους και έμπειρους κωμικούς. Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της κωμωδίας, να δοκιμάσουν το ταλέντο τους μπροστά σε κοινό.

 

 

Το THEATRE OF THE NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις 18 Απριλίου 2024 με το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ  «Περιμένοντας τον Γκοντό», στοχεύει να καθιερωθεί ως ένας τόπος συνάντησης, που θα προάγει την καλλιτεχνική καινοτομία, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και τον διάλογο εντός της τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας. Με ένα ποικίλο ρεπερτόριο κλασικών και σύγχρονων έργων, ποίησης,  πειραματικού θεάτρου, όπερας, ζωντανής μουσικής, και stand up comedy, επιδιώκει  να προκαλέσει  και να εμπνεύσει το κοινό δημιουργώντας  μεταμορφωτικές εμπειρίες.

 

Συντελεστές:
Mε τους: Walter, Ανέστης, Τάσος, Dominik, Σταυρούλα, Asim, Σταμάτης
Φωτογραφίες – Τrailer: Ενδυμίωνας
Υπ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη
Διοργανωτής: FAIL BETTER PRODUCTIONS ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑ

Ημερομηνίες Παραστάσεων:
Από 25 Ιουλίου
Κάθε Πέμπτη στις 21.00

Εισιτήρια:
Εισιτήρια Βραδιάς Κωμωδίας: 10 ευρώ
Εισιτήρια Βραδιάς Open Mic: 5 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων, εδώ.

ΤHEATRE OF THE NO
Κων/νου Παλαιολόγου 3, Αθήνα
Τηλ:  6946851001

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα