back to top
34.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

34.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Παρίσι 2024-Πρίστμαν: “Θα χειροκροτώ από μακριά”

Διαβάστε επίσης

Η Μπεβ Πρίστμαν είχε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς τιμωρήθηκε για το υπόλοιπο των Ολυμπιακών Αγώνων, επειδή φέρεται να χρησιμοποίησε drone, προκειμένου να «κατασκοπεύσει» την προπόνηση της Νέας Ζηλανδίας.

Επιπλέον, η προπονήτρια της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Καναδά, αποκλείσθηκε από την FIFA, ενώ κυρώσεις επεβλήθησαν και σε δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου της.

«Είμαι συντετριμμένη για τις παίκτριες και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου για τον αντίκτυπο που είχε αυτή η κατάσταση σε αυτές. Ξέρω πόσο σκληρά έχουν δουλέψει μετά από ένα πολύ δύσκολο 2023 και ότι είναι μια ομάδα ανθρώπων που είναι πολύ αφοσιωμένες στον αθλητισμό και στην ακεραιότητα. Ως αρχηγός της ομάδας, θέλω να αναλάβω τις ευθύνες μου και σκοπεύω να συνεργασθώ πλήρως με την έρευνα.

Για τον Καναδά, λυπάμαι. Ήσουν το σπίτι μου και μια χώρα που ερωτεύτηκα. Θα ήθελα να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά θα το αποφύγω προς το παρόν, δεδομένης της διαδικασίας έφεσης και της εν εξελίξει έρευνας. Στο μεταξύ θα χειροκροτώ από μακρυά».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα