31.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

31.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

«Ήταν σκάνδαλο αυτό που έγινε»!

Διαβάστε επίσης

Η Δώρα Γκουντούρα γνώρισε την ήττα από την Μανόν Απίτι Μπρουνέ με 15-13 στα προημιτελικά, με τον προπονητή της Ελληνίδας να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα.

Στις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ η Ελληνίδα ξιφομάχος τόνισε πως δεν θέλει να σταθεί στη διαιτησία, αν και είχε αμφιβολίες για κάποια χτυπήματα που δόθηκαν. Από την μεριά του ο προπονητής έκανε λόγω για σκάνδαλο και για ξεκάθαρη αδικία.

Οι δηλώσεις της Γκουντούρα
«Είναι μία πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Έχω κάποιες αμφιβολίες για μερικά χτυπήματα, αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την διαιτησία ως δικαιολογία. Πιστεύω πως η διαιτησία είναι η δικαιολογία των αδύναμων. Θέλω να δω κάποια χτυπήματα, μόλις ηρεμήσω. Θα μπορούσε να είχε πάει στο 14-14 και να κριθεί στο χτύπημα η πρόκριση. Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη».

Εκείνη τη στιγμή η Ελληνίδα αθλήτρια συγκινήθηκε, τονίζοντας πως «το μετάλλιο για μένα δεν είναι στο γήπεδο, αλλά στις προπονήσεις όπου κάθε φορά παλεύω με Θεούς και δαίμονες».

Τον λόγο πήρε ο προπονητής της Γκουντούρα Θανάσης Δελενίκας αναφέροντας:

«Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι αδικία. Είναι σκάνδαλο! Έπαιζε μία Γαλλίδα και έπρεπε να περάσει. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 15-9 υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με τον κόπο των παιδιών. Είναι αδικία!».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα