back to top
33.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

33.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Δούκας: Πρώτος στόχος η οικοδόμηση μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία

Διαβάστε επίσης

«Πρώτος στόχος η οικοδόμηση μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία. Σε ένα νέο συμβόλαιο με ξεκάθαρους τους όρους των παρεμβάσεων που θα πρέπει να υπάρξουν παντού», τονίζει ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε συνέντευξη στο Aigiovoice.gr.

Ο κ. Δούκας δηλώνει οτι δεν φοβάται κίνδυνο διάσπασης. Το ΠΑΣΟΚ -όπως επισημαίνει -έχει έναν ανίκητο εγγυητή της ενότητας του. Τη βάση της δημοκρατικής παράταξης.

Παράλληλα, ο κ. Δούκας ασκεί έντονη κριτική λέγοντας οτι το πρόβλημα της χώρας είναι ότι έχει μια ανήμπορη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που, όπως φάνηκε και στις Ευρωεκλογές, έχει πλέον χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Γιατί δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά του. Γιατί έχει μετατρέψει τη χώρα σε παράδεισο της ακρίβειας και των καρτέλ αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας και επισημαίνει :

Για αυτό λέω, ότι για να αλλάξουν τα πράγματα, όπως θέλει ο κόσμος, ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, μια δημοκρατική παράταξη, που θα κυβερνήσει ξανά, αποφασισμένη να σπάσει αυγά.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα