34.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

34.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Τέιλορ Σουίφτ: 25.000 θαυμαστές της σκαρφάλωσαν σε λόφο για να παρακολουθήσουν συναυλία της

Διαβάστε επίσης

Χιλιάδες θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ κατάφεραν να παρακολουθήσουν τη συναυλία της στο Μόναχο από ένα λόφο κοντά στον συναυλιακό χώρο.

Παρά τη ζέστη, με τη θερμοκρασία να φθάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου, κατέλαβαν θέσεις στον λόφο, ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, τα εισιτήρια για την οποία είχαν εξαντληθεί. Αντί να αποθαρρύνει τη δωρεάν παρακολούθηση, ο διοργανωτής της συναυλίας μοίρασε νερό και κουβέρτες έκτακτης ανάγκης σε όσους περίμεναν για να προστατευτούν από τον ήλιο, σύμφωνα με το dpa.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, περίπου 25.000 θαυμάστριες και θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ παρακολούθησαν από απόσταση τη συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο (Olympiastadion).

Η τραγουδίστρια έκανε αναφορά σε όσους δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο. «Έχουμε ανθρώπους έξω από το στάδιο, χιλιάδες άνθρωποι ακούν από το πάρκο» είπε.

Η συναυλία της Κυριακής ήταν η τελευταία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στη Γερμανία στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour». Προς το τέλος της συναυλίας άρχισε να βρέχει και η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τελευταίο τραγούδι «Karma» χορεύοντας στη βροχή.

Η Τέιλορ Σουίφτ θα δώσει τρεις συναυλίες στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία, από την Πέμπτη έως το Σάββατο.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα