back to top
32.2 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

32.2 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Χ. Δούκας: Χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο ηγεσίας

Διαβάστε επίσης

«Για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει το κόμμα των πολλών και των μεγάλων αλλαγών και ανατροπών, το κόμμα που θα γίνει πρωταγωνιστής για τη διαμόρφωση της προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης της χώρας, χρειάζεται να αλλάξει και να μεγαλώσει». Αυτό αναφέρει ει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο The Socialist ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενός νέου μοντέλου ηγεσίας.

Παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στην λεγόμενη συλλογική ηγεσία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να γίνει ένα κόμμα ανοικτό, συλλογικό και συμμετοχικό, το οποίο χωρίς αποκλεισμούς θα ξαναζωντανέψει τα συλλογικά του όργανα και τις οργανώσεις του, και θα γίνουν συνδιαμορφωτές τις θέσεων του κόμματος».

Ερωτηθείς για τις συνεργασίες με άλλες δυνάμεις ο κ. Δούκας ανέφερε: «Πιστεύω σε ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κινητήρια δύναμη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Πιστεύω σε συμμαχίες και συγκλίσεις στη βάση, εκεί δηλαδή που ενώνουν τα προβλήματα και η κοινή διεκδίκηση λύσεων. Αυτές οι συνεργασίες θα μας δείξουν και θα μας υποδείξουν τον δρόμο που θα κινηθούμε».

Κατερίνα Παπαβασιλείου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα