back to top
31.3 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

31.3 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Υποκλοπές – Βελόπουλος για Αδειλίνη: Δεν μπορεί να βάζει σε πάγο τη Δικαιοσύνη όταν αυτό βολεύει τη ΝΔ

Διαβάστε επίσης

Κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, βάλλει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την απόφαση που θέτει στο αρχείο την υπόθεση των υποκλοπών, ελλείψει στοιχείων.

«Η κυρία Αδειλίνη πρέπει να καταλάβει ότι είναι εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και όχι εισαγγελέας – καταψύκτης πάγου της Δικαιοσύνης», αναφέρει ο κ. Βελόπουλος, προσθέτοντας:

« Δεν μπορεί να βάζει σε πάγο την Δικαιοσύνη, όταν αυτό βολεύει τη ΝΔ. Παρενέβη παλαιότερα υπέρ των παράνομων μεταναστών, δεν έκανε τίποτα για την υπόθεση της νοθείας των εκλογών σε σχέση με την επιστολική ψήφο, που κατήγγειλαν το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση, παροιμιώδης η απραξία της στο εθνικό έγκλημα των Τεμπών, επειδή βόλευε τη ΝΔ». Δεν μπορεί- προσθέτει – λοιπόν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να κάνει τον Άρειο Πάγο κατάστημα με την ονομασία «Παγοποιία της ΝΔ». Σε όλο τον κόσμο το Predator το διέθεταν σε κυβερνήσεις. Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε άδεια εξαγωγής του».
Και ο κ. Βελόπουλος, καταλήγει:
«Οι άνθρωποι που το έφεραν στην Ελλάδα είναι κουμπάροι με τη μισή κυβέρνηση, αλλά «η κυβέρνηση δεν μπλέκεται καθόλου», λέει η κα. Αδειλίνη. Να έρθει το θέμα στη βουλή τώρα, στην Επιτροπή Διαφάνειας, και να απολογηθεί η κα. Αδειλίνη».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα