back to top
28.5 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

28.5 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Ορίστηκε από την ΕΠΟ η νέα ΚΕΔ

Διαβάστε επίσης

Από επιφανή μέλη τριών διαφορετικών και κορυφαίων, ποδοσφαιρικά, χωρών η πρόταση-υπόδειξη της UEFA για τη στελέχωση της ΚΕΔ, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Γκαγκάτση από τον αρχιδιαιτητή της ΟΥΕΦΑ Ρομπέρτο Ροσέτι και θα τεθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Πρόεδρος: Στέφάν Λανουά από τη Γαλλία, Αναπληρωτής πρόεδρος – VAR project manager ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι και μέλος ο Ισπανός Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ.

Ο Ροσέτι διαβεβαίωσε για προσωπική υποστήριξη στο έργο τους και τα τρία στελέχη που επελέγησαν εκ μέρους του. Προηγουμένως η ΕΠΟ είχε κάνει η ίδια επαφές με κορυφαίους πρώην διαιτητές αλλά είχε εισπράξει αρνητικές απαντήσεις.

Ενδεικτικό των προθέσεών του Ροσέτι το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών τής Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Λάκοβιτς, σκοπεύουν να παραστούν προσωπικά σε ένα από τα εν Ελλάδι σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο εκ Γαλλίας ορμώμενος Λανουά εκπροσωπεί μια χώρα που κατά την τρέχουσα περίοδο θεωρείται πως διαθέτει τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη όπως ο Φρανσουά Λετεσιέ που διηύθυνε τον πρόσφατο τελικό του EURO Ισπανία-Αγγλία και ο Κλερμάν Τουρπέν, που διηύθυνε την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα