back to top
33.2 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

33.2 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

Βλάχος: «Πήραμε μία καθαρή νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Διαβάστε επίσης

Στην άμυνα που έβγαλε η Εθνική ομάδα πόλο και πήρε τη νίκη (13-11) επί των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά, στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ήμασταν σήμερα πολύ καλοί, κυρίως στην άμυνα, ασχέτως αν δεχθήκαμε 11 γκολ. Επιστροφή στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό είναι το παιχνίδι μας. Από την άμυνά μας παίρνουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε. Έχουμε επιλογές, έχουμε ποιότητα και όταν είμαστε καλά στην άμυνα, μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα. Και σήμερα πράγματι ήμασταν, ασχέτως αν δεχθήκαμε τρία γκολ από άμυνες. Είναι θέμα τύχης», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της «γαλανόλευκης».

«Πήραμε μία καθαρή νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, γιατί εξασφαλίζουμε την είσοδό μας στην οκτάδα και στα επόμενα δύο παιχνίδια διεκδικούμε τις νίκες και την καλύτερη κατάταξη στον όμιλο. Όσο πιο ψηλά είσαι, τόσο καλά αισθάνεσαι. Σημασία έχει ότι αν φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται, νιώθεις δυνατός, είσαι καλός και πηγαίνεις στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση. Είναι ένα μεγάλο τουρνουά», πρόσθεσε.

Και ολοκλήρωσε: «Σήμερα διορθώσαμε πολλά πράγματα, είχαμε μεγαλύτερη προσήλωση και ήμασταν συγκεντρωμένοι, διαχειριστήκαμε το σκορ και φάνηκε εύκολο λόγω της μεγάλης προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά μου».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα