back to top
33.2 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

33.2 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: κ. Μαρινάκη κρείττον του λαλείν το σιγάν

Διαβάστε επίσης

Η Νέα Δημοκρατία, που ως αντιπολίτευση διερρήγνυε τα ιμάτιά της για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, αντί να επουλώσει τα τραύματα στους θεσμούς, άνοιξε νέες μεγαλύτερες πληγές. Γι’ αυτό, κ. Μαρινάκη, κρείττον του λαλείν το σιγάν επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ απαντώντας στις επικρίσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος έκανε λόγο μεταξύ άλλων για πράσινο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις αντιδράσεις των δυο κομμάτων για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ακολουθεί το Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου:

Υπάρχουν ρήσεις που βρίσκουν απήχηση και στη σημερινή εποχή. Με μια τέτοια θα μας επιτρέψει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να του απαντήσουμε, καθώς μας εκφράζει κάθε λέξη της.
«Η μεγάλη θλίψη για τη χώρα μας είναι που κατά καιρούς βρίσκονται κάποιοι ανώτατοι κυρίως δικαστές, οι οποίοι άλλοτε υποκύπτουν και άλλοτε υπηρετούν πρόθυμα τις λογής εξουσίες. Αυτό κλονίζει την πίστη των πολιτών προς το τελευταίο τους καταφύγιο απέναντι στην εκτελεστική και νομοθετική εξουσία. Και όταν κλονίζεται η πίστη των πολιτών προς τη Δικαιοσύνη, τότε το κακό είναι μεγάλο»

Γιώργος Φλωρίδης – 15 Σεπτεμβρίου 2016

Υ.Γ. Η Νέα Δημοκρατία, που ως αντιπολίτευση διερρήγνυε τα ιμάτια της για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, αντί να επουλώσει τα τραύματα στους θεσμούς, άνοιξε νέες μεγαλύτερες πληγές. Γι’ αυτό, κ. Μαρινάκη, κρείττον του λαλείν το σιγάν

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα