back to top
33.2 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

33.2 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

Δούκας: Μπορώ να κάνω ξανά το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή

Διαβάστε επίσης

Για να αλλάξουν τα πράγματα, ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ένα μεγάλο ΠαΣοΚ, αποφασισμένο να σπάσει αυγά», επισημαίνει ο δήμαρχος ΑΘηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Χάρης Δούκας δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του πρότασης η οποία στοχεύει στη χάραξη νέας ρότας στο κίνημα και ανατροπής στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Flashnews.gr, στο περιθώριο της περιοδείας του στην Κρήτη, o κ. Δούκας κάνει λόγο για ένα διαφορετικό μοντέλο ηγεσίας που θα υπηρετήσει το όραμα μιας ισχυρής Ελλάδας.

Με αφορμή το παράδειγμα της Αθήνας ο κ. Δούκας επισημαίνει μεταξύ άλλων: Δημιουργήσαμε μια δυνατή ομάδα που διεκδίκησε τον δήμο και τώρα τον αλλάζει προς το καλύτερο. Και αυτό -΄όπως σημειώνει-θα κάνω και για τη χώρα. Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι θα πετύχουμε την ανατροπή και στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό με τον ίδιο τρόπο. Με ένα διαφορετικό μοντέλο ηγεσίας. Έχω το όραμα της ισχυρής Ελλάδας. Έχω το όραμα των περήφανων Ελλήνων. Δεν κρύφτηκα στα δύσκολα. ‘Έχω την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.

Δεν παραλείπει να επικρίνει την κυβέρνηση της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι δεν έλαβε το μήνυμα της κάλπης.

Παράλληλα, μιλά για αναπτυξιακό έλλειμμα της Κρήτης και υστέρηση του πρωτογενούς τομέα, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για εμπαιγμό της ΝΔ στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και απαξίωση της ελληνικής υπαίθρου που φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα