back to top
28.3 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

28.3 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

Σορετίρε: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Διαβάστε επίσης

Ο Σόλα Σορετίρε παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην ασπρόμαυρη κάμερα για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Σόλα Σορετίρε, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

«Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία, αλλά ήμουν πολύ υπομονετικός και είμαι πολύ ευγνώμων που τελικά έγινε. Είναι ένα καλό τεστ για μένα, τώρα νιώθω ότι είμαι έτοιμος στην καριέρα μου να παίξω ποδόσφαιρο σε αντρικό επίπεδο, να προσπαθήσω να παίξω στο Champions League ή στο Europa League αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω δει μερικά βίντεο, φαίνεται αρκετά δύσκολο και αρκετά ανταγωνιστικό».

Για το ποιοί είναι οι ατομικοί του στόχοι:

«Νομίζω ότι για μένα βραχυπρόθεσμα, δηλαδή παιχνίδι με παιχνίδι, στόχος μου είναι να σκοράρω, να μοιράζω ασίστ και κάνοντας κάτι τέτοιο θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το κυριότερο, να είμαι και εγώ ένα γρανάζι που θα βοηθήσει την ομάδα να κερδίζει, γι’ αυτό είμαι εδώ».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν:

«Είμαι πολύ καλός με την υποδοχή της μπάλας σε κλειστό χώρο, στο να αλλάζω κατεύθυνση, μπορώ να ντριμπλάρω, μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, να μαρκάρω και να παίρνω την μπάλα πίσω για την ομάδα μου, οπότε νομίζω αυτό μπορούν να περιμένουν οι συμπαίκτες μου από εμένα».

Το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Στους οπαδούς έχω να πω ότι ανυπομονώ να ξεκινήσω, είδα τα βίντεο και ακόμα και η υποστήριξη που έλαβα στο αεροδρόμιο, σημαίνει πραγματικά πολλά για μένα, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσω πολύ σύντομα».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα