back to top
26.8 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

26.8 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα στον γ’ προκριματικό του Conference league

Διαβάστε επίσης

Την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference league Πήρε η ΑΕΚ, που κέρδισε με 0-4 εκτός έδρας την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες στην Ισπανία και θα αντιμετωπίσει την αρμένικη Νόα.

Ο Γκαρσία με προσωπικό γκολ στο 29’, όμορφο πλασέ στο 74’ και ατομική ενέργεια στο 86’ (για το πρώτο του χατ-τρικ), αλλά και ο Άμραμπατ στο 83’ ήταν οι σκόρερ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν αρκετά δικαιώματα στους γηπεδούχους για περίπου 60 λεπτά.

Παρουσιάστηκαν νωθροί, με κενά στην άμυνα, πρόβλημα στην κυκλοφορία και επιπόλαιοι σε κάποιες τελικές προσπάθειες, με το αουτσάιντερ να τους απειλεί σε πολλές περιπτώσεις, αλλά τον Στρακόσα να επεμβαίνει όποτε χρειάστηκε.

Ανησυχία για τον Γιόνσον που αποχώρησε με τραυματισμό. Επόμενο εμπόδιο στο δρόμο για την League Phase του Conference League η Νόα από την Αρμενία, με το πρώτο ματς να διεξάγεται πιθανότατα την Τρίτη στο Γερεβάν, ενώ τη Δευτέρα η ΑΕΚ θα μάθει και τον αντίπαλό της στα playoffs, εφόσον φτάσει ως εκεί.

‘Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες (Ότγκερ Κανάλς): Μουνιόθ, Γκαγέγκο (75’ Σάντσεθ), Φέχερ, Πουέντες, Τόρες (81’ Χέρμαν), Μπουχάρμα (60’ Αντρέου), Μαρτίνεθ (60’ Λόπεθ), Αλόνσο, Μπερλάνγκα, Λόπεθ, Ντε Λα Τόρε.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στρακόσα, Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί, Χατζισαφί (81’ Ρότα), Γιόνσον (57’ Μάνταλος), Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς (72’ Κοϊτά), Φερνάντες (81’ Άμραμπατ), Γκαρσία.

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα