back to top
33.8 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

33.8 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Γερμανό αμυντικό Φίλιπ Μαξ

Διαβάστε επίσης

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για την αγορά του 31χρονου διεθνούς Γερμανού αριστερού μπακ Φίλιπ Μαξ.

Οι «πράσινοι» είχαν εδώ κι αρκετές ημέρες το όνομα του Γερμανού άσου στη κορυφή της λίστας τους, έχοντας ενημερωθεί για τη διάθεση και του ίδιου του παίκτη, αλλά και της Άιντραχτ να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Κι αυτό διότι η γερμανική ομάδα επανέφερε στο δυαμικό της τον 21χρονο μπακ, Νατάνιελ Μπράουν μετά τον δανεισμό του στη Νυρεμβέργη και στο πλάνο της ήταν η σταδιακά εδραίωσή του στην ομάδα μαζί με τον Νιλς Ενκουκού.

Ο Μαξ δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή της Άιντραχτ κι έτσι κι ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει απ’ τον γερμανικό σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσφέρει στην Άιντραχτ ένα ποσό που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ πρότεινε στον Μαξ τριετές συμβόλαιο με αντίστοιχες ετήσιες αποδοχές.

Το θέμα θα μπει στην τελική ευθεία του μέσα στην ημέρα με την έλευση του παίκτη στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Θα δηλωθεί μάλιστα κανονικά και στην ευρωπαϊκή λίστα για τους δύο αγώνες με τον Άγιαξ στον Γ’ προκριματικό του Europa League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα