back to top
33.2 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

33.2 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

Εστανγκέ: «Απόπειρα εισβολής πριν την έναρξη των 100 μ.»

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Τόνι Εστανγκέ εξήγησε σήμερα ότι η καθυστέρηση στην έναρξη των 100 μέτρων ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 το βράδυ της Κυριακής οφειλόταν σε «απόπειρα εισβολής» στην πίστα στίβου στο «Stade de France».

«Υπήρξε μια απόπειρα εισβολής στον τελικό των 100 μέτρων. Η ιδιωτική ασφάλεια αντέδρασε αμέσως πολύ καλά. Οι άνθρωποι είναι προετοιμασμένοι, είναι αυστηροί, είναι επαγγελματίες και η αστυνομία κάνει αξιοσημείωτη δουλειά», δήλωσε ο Τόνι Εστανγκέ, στο Σατορού.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων δεν διευκρίνισε τις συνθήκες της εισβολής.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν εικόνες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και δείχνουν έναν άνδρα να βρίσκεται στο έδαφος κοντά στην πίστα από μέλη της ασφάλειας, πριν απομακρυνθεί από το γήπεδο.

Οι αγωνιζόμενοι των 100 μέτρων περίμεναν αρκετά λεπτά μπροστά από την αγωνιστική τους λωρίδα, προτού προσκληθούν να καθίσουν στα μπλοκ εκκίνησης.

«Μιλάμε για 4 λεπτά, αν και αυτό που μου είπαν ήταν κάτι περισσότερο σαν ενάμιση λεπτό», υπογράμμισε ο Εστανγκέ και συνέχισε: «Στην κλίμακα του τελευταίου αγωνίσματος της βραδιάς, δεν είναι τόσο σοβαρό.»

Ο Αμερικανός Νόα Λάιλς, νικητής της κούρσας των 100μ., είπε πάντως ότι δεν είδε τίποτα από το περιστατικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα