back to top
33.2 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

33.2 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

Κελίφ: «Αυτό που έγινε έπληξε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

Διαβάστε επίσης

Το απίστευτο σκηνικό έντασης που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες μετά τα όσα ακολούθησαν του αγώνα της με την Καρίνι κλήθηκε να σχολιάσει η Ιμάν Κελίφ.

Η Αλγερινή πυγμάχος μίλησε στο SNTV και αναφέρθηκε στα συναισθήματα τα οποία ένιωσε από όσα διάβασε και επεσήμανε ότι αυτά θα μπορούσαν να καταστρέψουν κόσμο και να διχάσουν.

«Δεν μπορούσα να ελέγξω τα νεύρα μου μετά τη θύελλα που είχαν προκαλέσει οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης και τη νίκη. Υπήρχε τεράστια χαρά, αλλά και μεγάλος συναισθηματικός αντίκτυπος, γιατί αυτό που έγινε έπληξε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», ανέφερε η Κελίφ η οποία συνέχισε ζητώντας τον σεβασμό από όλους…

«Απευθύνω έκκληση στους ανθρώπους του κόσμου να σεβαστούν τις αρχές του Ολυμπιακού Χάρτη και να αποφύγουν την παρενόχληση των αθλητών. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να καταστρέψει άτομα και να διχάσει τους ανθρώπους.

Αυτή είναι η ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου: γιατί τώρα όλο αυτό; Παραμένω συγκεντρωμένη στον αγώνα μου και αυτά τα εμπόδια μου δίνουν τη δύναμη να προχωρήσω και να κερδίσω. Η οικογένειά μου είναι πολύ ανήσυχη, αλλά ο στόχος μου είναι να κερδίσω το χρυσό μετάλλιο, η καλύτερη απάντηση σε αυτή την κατάσταση», ανέφερε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα