back to top
28.8 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

28.8 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή

Διαβάστε επίσης

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετά την μεγάλη επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή με το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ άρχισαν να δημοσιοποιούνται και τα συγχαρητήρια μηνύματα.

Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για το χάλκινο μετάλλιό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι απέστειλε με μήνυμά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Όλη η Ελλάδα πέταξε μαζί του! Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό επικοντιστή μας Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Του αξίζουν τα καλύτερα, το μέλλον του ανήκει»! ανέφερε.

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εξαιρετική επίδοση του Εμμανουήλ Καραλή, τονίζοντας πως ο αθλητής μας έκανε όλη την Ελλάδα περήφανη.

«Καταπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής! ”Πέταξε” απόψε και έφτασε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Μανόλο, θερμά συγχαρητήρια. Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη!», έγραψε χαρακτηριστικά ΕΔΩ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε από την πλευρά της: «Έγραψε ιστορία ο θρυλικός Εμμανουήλ Καραλής, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού!

Ο άλτης του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού κέρδισε την τρίτη θέση στο άλμα επί κοντώ, στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, αφού «πέταξε» πάνω από τα 5,90μ., στον τελικό στη γαλλική πρωτεύουσα»!

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον αποθεώνει στα social media.
«Συγχαρητήρια για το μετάλλιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μας έκανες όλους υπερήφανους» έγραψε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, στον οποίο αγωνίζεται ο Έλληνας ολυμπιονίκης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδος, Παναθηναϊκός με post στα social media έσπευσε να συγχαρεί τον Έλληνα αθλητή για τη σπουδαία του επίδοση.

«Συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!» ανέφεραν ΕΔΩ οι «πράσινοι».

ΕΔΩ και τα συγχαρητήρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που ανέφερε: «Ο φοβερός και τρομερός Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Με άλμα 5.90 πήρε την τρίτη θέση για το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στη συλλογή του και το έκτο για την Ελλάδα έως τώρα στη διοργάνωση! Μπράβο Μανόλο».

Ο Εμαννουήλ Καραλής… πέταξε στα 5.90 και χάρισε στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω twitter, να στέλνει τα συγχαρητήρια της στον Έλληνα τρίτο Ολυμπιονίκη του Παρισιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Born to fly high!!! Μόνο περηφάνια για τον Εμμανουήλ Καραλή, που «πέταξε» στα 5.90μ. και κατέκτησε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ! Proud of you Emmanouil!!!

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα