28.3 C
Athens
Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2024

28.3 C
Athens
Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2024

Βαριά ήττα με 3-1 από τη Νόα για την ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 3-1 από τη Νόα στην Αρμενία γνώρισε η ΑΕΚ στον πρώτο της αγώνα για τον γ’ γύρο του Europa Conference League πραγματοποιώντας πολύ άσχημη εμφάνιση.

Η Νόα από την Αρμενία νίκησε με ανατροπή την ΑΕΚ που ήταν αλλού για αλλού και δέχθηκε γκολ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η «Ένωση» ψάχνει τώρα νίκη με τρία γκολ διαφορά στη ρεβάνς στις 15 Αυγούστου.

Μια κεφαλιά του Μουκουντί, από φάουλ του Γκατσίνοβιτς, …ξύρισε το δοκάρι αλλά στο 22′ (κι αφού είχαν προηγηθεί «κιτρινόμαυρες» απειλές από «στημένα») η ομάδα του Aλμέιδα προηγήθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία να τιμωρεί λάθος έξοδο του Tσαντσάρεβιτς σε κόρνερ του Γκατσίνοβιτς με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι.

Η ΑΕΚ που δεν είχε επιτρέψει ούτε τελική στην Νόα βρέθηκε να ισοφαρίζεται στο 33′ αφού μετά από λάθος επαναφορά του Στρακόσα ο Πινσόν έγινε κάτοχος της μπάλας αριστερά εκτός περιοχής, ελίχθηκε κι αφού απέφυγε Βίντα και Σιμάνσκι ισοφάρισε με διαγώνιο συρτό σουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι είχαν τον αέρα με το μέρος τους κι όχι μόνο εκμηδένισαν τις «κιτρινόμαυρες» απειλές αλλά έφτασαν στην ανατροπή με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο: με εκτέλεση «ελεύθερου» του Τσαντσάρεβιτς από την περιοχή του!

Το γκελ εκτός περιοχής «κρέμασε» τον εκτός θέσης Στρακόσα που στα τρία πρώτα ματς της καριέρας του στην «Ένωση» έχει δεχθεί ισάριθμα γκολ από λάθη του!

Η σοκαρισμένη ΑΕΚ πλην του νεοεισελθόντα Κοιτά δεν έδειχνε σημάδια ζωής και χρειάστηκε να επέμβει ο Στρακόσα σε δύο «κολλητά» σουτ των Γκρεγκόριο και (κυρίως) του Μανβλενιάν.

To ξανάκανε και στο 98′ σε τετ α τετ του Γκρεγκόριο αλλά εκείνος με τη δεύτερη έκανε το 3-1 σε μια φάση που ξεκίνησε από νέο… βολέ του Τσαντσάρεβιτς.

ΝΟΑ (Ρούι Μότα): Τσαντσάρεβιτς – Γκονσάλο Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράρινσον, Σάντος (82’ Χαμπαρτσουμιάν) – Γκάμπος (46’ Αβανεσιάν), Σανγκαρέ, Μανβελιάν – Πινσόν (78’ Μουραντιάν), Αΐας (46’ Γκρεγκόριο), Φερέιρα (90’ Πετρσογιάν).

AEK (Mατίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς (72’ Χατζισαφί) – Σιμάνσκι, Πινέδα (68’ Περέιρα), Ελίασον (78’ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (68’ Κοϊτά) – Λιούμπιτσιτς (68’ Λαμέλα) – Γκαρσία.

 

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα