back to top
34.5 C
Athens
Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2024

34.5 C
Athens
Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2024

Γ. Μουλκιώτης: Παταγώδης αποτυχία των δύο παράλληλων διαγωνισμών για τη ΛΑΡΚΟ

Διαβάστε επίσης

Επιβεβαιώθηκε και επαληθεύεται η στέρηση σχεδιασμού της κυβερνητικής πολιτικής για τη ΛΑΡΚΟ.

Άλλη μια αποτυχημένη πράξη ενός αδιέξοδου χρονικού του δράματος, από την αρχή που η εταιρεία τέθηκε σε ειδική διαχείριση, επισημαίνει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ δια του αρμόδιου τομεάρχη εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων του κόμματος Γιώργου Μουλκιώτη.
Παράλλληλα, κάνει λόγο για έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, αλλοπρόσαλλης και ερασιτεχνικής αντιμετώπισης σε μιας μείζονος σπουδαιότητας επιχείρησης στρατηγικής σημασίας για τη χώρα.

Με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, όπως τονίζει ο κ . Μουλκιώτης, ένεκα των αντιφατικών αποφάσεών, που αποτελεί χαρακτηριστικό στη λογική «πάμε και όπου βγει». Αστοχίες και προχειρότητες του επιτελικού κράτους σε απογείωση.

Με τους εργαζόμενους να εμπαίζονται και να καθίστανται έρμαια απαράδεκτων προβλέψεων και προϋποθέσεων της υπ΄ αριθ. 31178/08-05-2024 ΚΥΑ, καθότι αντιμετωπίζουν διάφορα εμπόδια να απασχοληθούν μέσω προγραμμάτων της Δ.ΥΠ.Α.

Άρα, αυτές τις εξελίξεις εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης, όταν πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στους εργαζόμενους, ότι θα βρει βιώσιμη λύση για την ΛΑΡΚΟ και το αναλαμβάνει ο ίδιος, διερωτάται ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Κατερίνα Παπαβασιλείου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα