back to top
36.4 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

36.4 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

Ο Βόλος διαθέτει εισιτήρια στους φίλους του Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο (20:00) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θα διαθέσουν την ανατολική εξέδρα, με τα εισιτήρια να διατίθενται διαδικτυακά και να στοιχίζουν 30 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σάββατο 17/8/24, 20.00) για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

VIP: 50 ευρώ

Δυτική εξέδρα (σκέπαστρο): 30 ευρώ

Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56): 30 ευρώ

Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42): 20 ευρώ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αντιστοιχούν στη Δυτική εξέδρα (σκέπαστρο) από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) καθημερινά και έως την Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αντιστοιχούν στην Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56) ή το Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42) μέσω της MORE.COM πατώντας ΕΔΩ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από την 1η και 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τη Ανατολική εξέδρα και το Βόρειο πέταλο θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

*Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα εισέρχονται δωρεάν

*Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστέρησης εισόδου στις εξέδρες, καλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως προσέλθουν εγκαίρως στην εγκατάσταση του Πανθεσαλικού σταδίου.

*Οι κάτοχοι των VIP καρτών διαρκείας καλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να ενεργοποιήσουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο τους για την πρόσβασή τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Επισημαίνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο στους κατόχους διαρκείας που δεν έχουν ενεργοποιήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο διαρκείας τους (με την πλαστική κάρτα διαρκείας δεν είναι εφικτή η είσοδος στις εξέδρες του σταδίου)

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για την ενεργοποίηση των εισιτηρίων και την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο βάση του νέου Νόμου, απαιτείται η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους (αγώνα ή διαρκείας) μέσω του gov.gr wallet

Επιπλέον όσοι φίλοι της ομάδας έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τη θέση του από τα γραφεία της ΠΑΕ, πριν προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του εισιτηρίου από το gov.gr wallet

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24210 27671 και 24210 27861

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα