back to top
35.9 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

35.9 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Η Premier League θα εξηγεί τις αποφάσεις του VAR στα social media

Διαβάστε επίσης

Η Premier League ελπίζει να μειώσει τον προβληματισμό για το σύστημα VAR με την κυκλοφορία ενός λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα παρέχει σχεδόν σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις και εξηγήσεις σχετικά με τις αποφάσεις διαιτησίας και λειτουργίας για κάθε αγώνα.

Οι ομάδες ψήφισαν υπέρ της διατήρησης του VAR τον Ιούνιο, παρά τις τεράστιες επικρίσεις, με την Γουλβς να ξεκινά μια αίτηση για την κατάργησή του.

«Αφού δεν μεταδίδεται ζωντανός ήχος VAR, καθώς δεν επιτρέπεται στο ποδόσφαιρο, το Κέντρο Αγώνων της Premier League θα μπορεί να αναμεταδίδει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορίες από το VAR Hub κατά τη διάρκεια ενός αγώνα σε σχεδόν πραγματικό χρόνο», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της την Τρίτη.

Εκτός από τη δημοσίευση αποφάσεων διαιτησίας, ο λογαριασμός στο X, @PLMatchCentre, θα παρέχει επίσης πληροφορίες απευθείας από τον κόμβο VAR και τους ειδικούς διαιτησίας με στόχο τη διαφάνεια, ανέφερε η λίγκα.

Οι ειδικοί από το PGMOL, το όργανο διαιτησίας του πρωταθλήματος, θα αποσαφηνίσουν επίσης τους νόμους του παιχνιδιού και θα παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων VAR όταν αυτό είναι απαραίτητο.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα