back to top
33.1 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

33.1 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με τη Λανς στη Γαλλία

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη εκτός έδρας τη Λανς, για τα play off του Conference League και ενημερώνει τους φιλάθλους που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Γαλλία για το παιχνίδι, τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα της 22ας Αυγούστου Λανς– Παναθηναϊκός, τα εξής:

Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 19/8 έως και Τρίτη 20/8 στις 15:00.
Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση [email protected].
Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία γραμμένα σε κεφαλαία και με λατινικούς χαρακτήρες: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail.

Επίσης είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: ημερομηνία και ώρα αναχώρησης πτήσης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, πινακίδα αυτοκινήτου σε περίπτωση που η μετακίνηση στη Γαλλία γίνει οδικώς, ξενοδοχείο διαμονής. Οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, παρακαλούνται να μας ενημερώσουν για τη διεύθυνση κατοικίας τους.

Το κόστος αγοράς εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα