back to top
26 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

26 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Διανομή σχολικών ειδών σε παιδιά οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, βρέθηκε την Τρίτη στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών που παρέλαβαν τα απαραίτητα σχολικά είδη.

«Ο δείκτης πολιτισμού μίας πόλης μετριέται κυρίως από τον τρόπο που φροντίζει τους πιο ευάλωτους και ιδιαίτερα τα παιδιά. Η αλληλεγγύη είναι βασική προτεραιότητά μας. Δε θέλουμε κανένα παιδί να ξεκινήσει τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που προσφέρουν από το περίσσευμά τους σε εκείνους που το χρειάζονται. Καλή σχολική χρονιά! Καλή πρόοδο σε όλους!», δήλωσε ο κ. Δούκας.

Η διανομή σχολικών τσαντών, τετραδίων, γραφικής ύλης, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρων και άλλων ειδών σε 1.770 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 καθώς και για όσο διάστημα υπάρχει ανάγκη.

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη σε καλή κατάσταση μπορούν να επικοινωνούν στο 210 5246515-6. Οι δωρεές μπορούν να παραδίδονται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Δομοκού 2 και Φιλαδέλφειας, έναντι Σταθμού Λαρίσης) και στα κεντρικά γραφεία του ΚΥΑΔΑ (Πειραιώς 35), από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 – 15:00.

Μάγδα Μπουλούκου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα