back to top
28 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

28 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Τότι: «Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι που δεν βρίσκομαι στην ομάδα»

Διαβάστε επίσης

Το παράπονό του εξέφρασε ο Φραντσέσκο Τότι που δεν βρίσκεται σε κάποιο πόστο στη Ρόμα.

Ο Ιταλός πρώην άσος της ομάδας ανέφερε πως οι φίλοι των «τζαλορόσι» δεν είναι χαρούμενοι με αυτή την απόφαση της διοίκησης, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον καλό του φίλο, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω χάσει λίγο αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα τα πηγαίνω μια χαρά. Έχω άλλες δουλειές και πράγματα που κάνω. Εάν έπρεπε να πάρω έναν ρόλο στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να είναι σημαντικός και σχετικός», ανέφερε αρχικά ο Capitano.

Στη συνέχεια ο Τότι εμφανίστηκε έκπληκτος που κανένας από τη Ρόμα δεν του έδωσε κάποια θέση στην ομάδα: «Δεν το περίμενα αλλά είμαστε όλοι χαρούμενοι. Και εγώ και οι άνθρωποι στη Ρόμα. Ίσως οι οπαδοί δεν είναι βέβαια τόσο χαρούμενοι».

Η Ρόμα αυτό το καλοκαίρι προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές, ωστόσο ο Ιταλός ακόμα δεν έχει πειστεί με τις κινήσεις αυτές, αλλά εμπιστεύεται τον καλό του φίλο Ντε Ρόσι: «Αν πείστηκα με τις μεταγραφές; Και ναι και όχι. Μετά από αυτό το χάος, τα ρίσκαραν όλα. Τώρα είναι στο χέρι του Ντε Ρόσι να τους βάλει στο γήπεδο και να τους κάνει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μιλήσαμε τον προηγούμενο μήνα και ήταν χαρούμενος με ό,τι έχει κάνει. Προσπαθεί να κάνει περισσότερα, γιατί δεν περίμενε τέτοια αρχή στο πρωτάθλημα. Έχει τη νοοτροπία και την επιθυμία για να βελτιωθεί».

Τέλος, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στη μεγάλη του αγάπη, τη Ρόμα: «Πάντα συγκινούμαι όταν μιλάω για τη Ρόμα, δεν σημαίνει βέβαια ότι κλαίω κάθε φορά. Βάζω την ομάδα πάνω από όλα και κάθε φορά που μιλάω για εκείνη είναι κάτι το ξεχωριστό».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα