back to top
27.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

27.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Διαβάστε επίσης

Σε μια ομιλία έκπληξη θα προχωρήσει σήμερα από την Θεσσαλονίκη, ο γενικός γραμματέας τις κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μιλάει στις 7 το απόγευμα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ.

Ο κ. Κουτσούμπας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κάνει εκτενής αναφορά στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα  στα κόμματα της Αντιπολίτευσης, αντικρούοντας παράλληλα τις αιτιάσεις αναλυτών που το τελευταίο διάστημα τονίζουν ότι «αντιπολίτευση δεν υπάρχει μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε εσωκομματικές εκλογές».

Ο κ. Κουτσούμπας, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, αναμένεται να τονίσει ότι αντιπολίτευση υπάρχει και αυτή εκφράζεται από τον λαό που βλέπει ότι μόνο το ΚΚΕ υψώνει τοίχο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εκφράζεται από την κυβέρνηση, με τον ρόλο απάθειας που διακρίνει τα υπόλοιπα  κόμματα της Αντιπολίτευσης, μπροστά σε αυτή την κατάσταση. Η θεματολογία του κ. Κουτσούμπα, στην σημερινή κεντρική του ομιλία αναμένεται να επικεντρωθεί στις εξής θεματικές: Ακρίβεια με τις τιμές να παίρνουν την ανηφόρα σε βάρος του λαού και την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών καρτέλ, τις αυξήσεις σε τιμολόγια του ρεύματος και του νερού.

Τα προβλήματα στην Υγεία, προτάσσοντας το πάγιο αίτημα του ΚΚΕ  για δημόσια υγεία χωρίς την παραμικρή οικονομική  επιβάρυνση για τους ασθενείς, κατά τα πρότυπα της έννοιας.  Θα μιλήσει επίσης  για τις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κ.α.

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας θα αναφερθεί στον τομέα της Παιδείας, με τις συρρικνώσεις τμημάτων σε σχολεία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, με αποτέλεσμα να στοιβάζονται- όπως θα τονίσει-  ακόμα περισσότεροι μαθητές μέσα σε κακοσυντηρημένα και πολλές φορές επικίνδυνα σχολεία».

Επίσης ότι αύριο, Σάββατο στις 20:30, ο κ. Κουτσούμπας, θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή», στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, στην Πολίχνη.

Κώστας Κορέλλης 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα