back to top
27.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

27.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Επίθεση με πυροβολισμούς στο νότιο Ισραήλ – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Διαβάστε επίσης

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από σφαίρες και ένας ακόμη τραυματίστηκε σήμερα σε επίθεση που σημειώθηκε κοντά στο Ασντότ στο νότιο Ισραήλ, ανακοίνωσε νοσοκομείο της πόλης.

«Δύο τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς στον αυτοκινητόδρομο 4 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας πέθανε καθ’ οδόν», διευκρίνισε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Assouta του Ασντότ.

Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στο σημείο, στο σταυροδρόμι Γιαβνέ περίπου 30 χιλιόμετρα νότια του Τελ Αβίβ, και ερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού, επεσήμανε η αστυνομία.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε λίγες ημέρες αφού ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πέντε άλλοι τραυματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Χαντέρα, στο κεντρικό Ισραήλ.

Η Χαμάς είχε χαιρετίσει εκείνη την επίθεση χαρακτηρίζοντάς την «ηρωική επιχείρηση με μαχαίρι» και ζητώντας να εξαπολυθούν «πιο επώδυνα πλήγματα εναντίον της κατοχής».

Στις αρχές Οκτωβρίου επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση με πυροβόλα όπλα και μαχαίρι στο Τελ Αβίβ, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η Χαμάς.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα