back to top
30.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

30.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Βραβεία σε startups τουριστικές επιχειρήσεις

Διαβάστε επίσης

Ιδιαίτερη βραδιά «κινηματογραφικής προβολής» στο θερινό κινηματογράφο Cine Ψυχικό Classique διοργάνωσε ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, όπου οι ομάδες του 2ου κύκλου του Προγράμματος Επιτάχυνσης παρουσίασαν την εξέλιξή τους, τις βελτιστοποιήσεις στις οποίες προχώρησαν αναφορικά με τις υπηρεσίες τους και τη συνολική πρόοδο, που σημείωσαν στη διάρκεια του 3μηνου προγράμματος, παρά τις αντίξοες συνθήκες, που μεσολάβησαν λόγω Covid-19.

Ήταν 26 Φεβρουαρίου όταν οι ομάδες, που εντάχθηκαν στον 2ο κύκλο του CapsuleT ξεκινούσαν επίσημα το «ταξίδι» τους εντός του Προγράμματος Επιτάχυνσης.
Ένα παγκόσμιο lockdown, πολλά εξειδικευμένα webinars και one-on-one online meetings των ομάδων με στελέχη ηγετικών εταιρειών της τουριστικής αγοράς μετά, η ομάδα του επιταχυντή ολοκλήρωσε το 2ο κύκλο του προγράμματος, υποδεχόμενη τις 9 startups, που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα.
Παράλληλα, αναδείχθηκαν και οι 3 νικήτριες ομάδες, όπως προέκυψαν από την τελική αξιολόγηση της αρμόδιας Επιτροπής. Ειδικότερα, το 1ο βραβείο και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ έλαβε η Hotellisense, το 2ο βραβείο με τα 5.000 ευρώ η Reveffect, ενώ το 3ο βραβείο και τα 3.000 ευρώ η ομάδα της Narratologies.
Μετά την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., Αλέξανδρος Βασιλικός δήλωσε: «Ο CapsuleT αποτελεί ένα σημείο συνάντησης και δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των νέων ανθρώπων -που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα και την καινοτόμα σκέψη τους- και του ξενοδοχειακού κλάδου που χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, έξυπνες τεχνολογικές λύσεις και διόδους ανάπτυξης.
Τώρα είναι η στιγμή να κοιτάξουμε το μέλλον, τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουμε τη δημιουργικότητα και να πετύχουμε την τεχνολογική αναβάθμιση του ελληνικού ξενοδοχείου μέσα από πρωτοπόρες ιδέες και πρωτοβουλίες τις οποίες στηρίζουμε και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον.
Συγχαρητήρια στις ομάδες του 2ου κύκλου που σήμερα μας έδειξαν το δρόμο της δημιουργίας».
Από τη μεριά του ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης συνεχάρη τις ομάδες του επιταχυντή για την αξιόλογη πορεία και εξέλιξή τους παρά τις δυσμενείς συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι είναι πιο αναγκαίο από ποτέ ο Οργανισμός και το Ξ.Ε.Ε. να λειτουργούν συμπληρωματικά και να συμπράττουν σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του CapsuleT, δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία για τη χώρα.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα