back to top
33.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

33.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Μονόδρομος το τρίποντο με την Αϊντχόφεν για να γίνει φαβορί για την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Αϊντχόφεν, με στόχο τη νίκη, προκειμένου να πάρει προβάδισμα έναντι των Ολλανδών για την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων.

Ο ΠΑΟΚ δίνει στις 19:55-Cosmote Sport, παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας απέναντι στην Αϊντχόφεν, που παραμένει ο κακός δαίμονας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου, τον Πάμπλο Γκαρσία, στην πρεμιέρα του σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, φιλοδοξούν να ανατρέψουν την αρνητική παράδοση απέναντι στην Αϊντχόφεν με την οποία στο παρελθόν διασταυρώθηκε σε δυο διαδοχικές σεζόν τέσσερις φορές έχοντας τρεις ήττες και μία νίκη και συνολικά δύο αποκλεισμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουρουγουανός προπονητής θα διαφοροποιήσει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ, Ντόουγκλας και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι ως σέντερ φορ.

Από την άλλη πλευρά οι Ολλανδοί που έρχονται με εννέα συνολικά απουσίες και με μία σύνθεση ανάγκης έχουν πέρα από το ηθικό πλεονέκτημα της παράδοσης απέναντι στον ΠΑΟΚ τρεις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια. Για την ολλανδική ομάδα το μεγάλο όνομα είναι ο Μάριο Γκέτσε αλλά και ο 21χρονος Ντόνιελ Μάλεν που είναι ο ακριβότερος κατά εκτίμηση ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Αϊντχόφεν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα