back to top
36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ελεύθερα τα κατοικίδια σε πάρκο του δήμου Παπάγου

Διαβάστε επίσης

Λύση σε ένα από τα χρόνια προβλήματα των ζωόφιλων της περιοχής έδωσε μόλις πρόσφατα ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Οι ταμπέλες, που απαγόρευαν την είσοδο στους σκύλους στο παρκάκι της Παναγιώτου στου Παπάγου και που είχαν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των φιλόζωων εντός αλλά και εκτός του Δήμου Παπάγου Χολαργού, αποτελούν εδώ και περίπου μια εβδομάδα παρελθόν…

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, ικανοποιώντας το αίτημα της τοπικής φιλοζωικής οργάνωσης και των ιδιοκτητών σκύλων συντροφιάς της περιοχής, κατόπιν εγκρίσεως σχετικής πρότασης από το δημοτικό συμβούλιο, έδωσε την εντολή για να απομακρυνθούν οι τρεις ταμπέλες που υπήρχαν στο πάρκο τα τελευταία 20 χρόνια και στις τρεις εισόδους του.

Σημειώνεται ότι το σχετικό θέμα είχε έρθει προς συζήτηση σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με ερώτηση που είχε καταθέσει η δημοτική σύμβουλος Μαρία Σιώτου.

Ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, τόνισε μεταξύ άλλων ότι αυτές οι ταμπέλες δεν συμβάδιζαν με την ποιότητα ζωής και την αγάπη της δημοτικής αρχής και των δημοτών στα ζώα συντροφιάς Δώσαμε εντολή- σημείωσε χαρακτηριστικά- στην τεχνική υπηρεσία του δήμου και απομακρύνθηκαν πριν από μια εβδομάδα οι ταμπέλες που υπήρχαν πριν την ενοποίηση του δήμου Παπάγου με τον Χολαργό. Είναι σημαντικό- πρόσθεσε – όλοι να αγαπάμε τα ζώα και γιατί όχι μέσα σε αυτή την δύσκολη για την χώρα περίοδο να υιοθετήσουμε και ένα αδέσποτο».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα