back to top
31.3 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

31.3 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Αυστηρή κριτική της Ν. Μπακογιάννη σε όσους επιμένουν να μην προσέλθει η χώρα μας σε διάλογο με την Τουρκία

Διαβάστε επίσης

Αυστηρή κριτική σε όσους επιμένουν να μην προσέλθει η χώρα μας σε διάλογο με την Τουρκία, άσκησε από το βήμα της Βουλής, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Κάνοντας λόγο για ένα ετερόκλητο κύκλωμα που θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα σε μη διάλογο με την Τουρκία, απορρίπτοντας ακόμη και τις διερευνητικές επαφές, η κ.Μπακογιάννη κάλεσε τους αρνητές να πουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Επικαλούμενη την φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι « η Ελλάδα διαλέγεται με τους γείτονές της σε όλες τις συνθήκες,επισήμανε ότι το να μιλάς δεν σημαίνει ότι αλλάζεις θέση, ότι παραδίδεσαι.

« Η Ελλάς πιστεύει στο δίκαιο των επιχειρημάτων της και θα προσέλθει στο διάλογο με αυτοπεποίθηση και σιγουριά», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, καλώντας όλα τα κόμματα να στηρίξουν την εθνική αυτή στρατηγική και να μην την υπονομεύσουν αφήνοντας την Ελλάδα χωρίς απάντηση στο διεθνές σκηνικό.
Μιλώντας επί του προϋπολογισμού, η κ. Μπακογιάννη, αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό, υπογραμμίζοντας την ανάγκη η χώρα μας να πρωτοστατήσει ώστε τα εμβόλια να φθάσουν στις χώρες του τρίτου κόσμου. «Η πίεση προς τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να είναι απόλυτη», είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα