back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

Μπόλομποϊ κατά ΤΣΣΚΑ: “Δεν επιστρέφω, απειλείτε με τιμωρίες τους παίκτες”

Διαβάστε επίσης

Ο Τζοέλ Μπόλομποϊ έδωσε δημόσια την απάντησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram σε e-mail που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο οποίο η ρωσική ομάδα απαιτεί να επιστρέψει άμεσα πίσω.

Σε άλλο επίπεδο έχουν περάσει πλέον οι σχέσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ζοέλ Μπολομπόι, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το ρόστερ των Ρώσων από τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο παίκτης ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το e-mail που έλαβε από την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον οποίο οι Ρώσοι του δίνουν το περιθώριο να επιστρέψει στη Μόσχα μέχρι την πρώτη Μαΐου. Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα διεκδικεί χρηματικό ποσό από τον παίκτη και θα κινηθεί νομικά.

Η αντίδραση του Τζοέλ Μπόλομποϊ ήταν – όπως αναμενόταν- έντονη, με τον Αμερικανό να είναι κάθετος στην απόφασή του και να απαντά δημόσια.

“Φύγετε από εδώ. Σας έχω πει ήδη πως δεν επιστρέφω. Ο τρόπος που αποφασίζετε να φέρετε τους παίκτες πίσω είναι με το να τους εκβιάζετε και να προσπαθείτε να τους τιμωρήσετε. Μου είπατε, όπως και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και πως λόγω της κατάστασης ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία, δείχνετε κατανόηση”.

Μπολομπόι κατά ΤΣΣΚΑ: «Απειλείτε παίκτες! Δεν επιστρέφω»

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα