back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Δ. Αγανίδης: Να συνεχίσει να ενημερώνει με αντικειμενικότητα και πληρότητα ο Αθήνα 9.84-Ψυχή του οι εργαζόμενοι που τον κρατούν ψηλά

Διαβάστε επίσης

2022-05-31

Τριανταπέντε χρόνια στα ερτζιανά γιορτάζει ο Αθήνα 9.84. Γεμάτα ενημέρωση, πολιτισμό, μνήμες και συναισθήματα, που δημιουργούν διάθεση ανανέωσης και εξωστρέφειας.

Στο μήνυμά του με αφορμή τη σημερινή γιορτή για το σταθμό της πόλης, ο Δημήτρης Αγανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος με την δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» και μέλος του Δ.Σ. του Αθήνα 984, τόνισε τη σημασία της ελεύθερης ενημέρωσης με τη στήριξη δημοσιογράφων και εργαζόμενων.

«Να τα εκατοστήσει, να τα χιλιάσει ο Αθήνα 984 για να συνεχίσει να ενημερώνει με αντικειμενικότητα και πληρότητα.  Οι εργαζόμενοι είναι η ψυχή και η καρδιά του, είναι αυτοί που τον κρατούν ψηλά…Στην εποχή δημιουργίας του ήταν κυρίαρχο το αίτημα για ανεξάρτητη, αδέσμευτη ενημέρωση με πολυφωνία και ήδη λειτουργούσαν κάποιοι πειρατικοί σταθμοί, στους οποίους τηλεφωνούσαν νέα παιδιά για να κάνουν αφιερώσεις τραγουδιών …. Η αλλαγή ήρθε με τον Αθήνα 9.84 και την δημοτική ραδιοφωνία Πειραιά και Θεσσαλονίκης» είπε στο ραδιόφωνο της πόλης και στον Γιώργο Αποστολίδη.

Υπογραμμίζοντας τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης σε αυτή την κατεύθυνση, ο Δημήτρης Αγανίδης επισήμανε ότι «είναι ένας σημαντικός θεσμός, κοντά στους πολίτες και μπορεί να δημιουργήσει εναλλακτικές πρωτοβουλίες».

Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε πως παραμένει επίκαιρη η ανάγκη για πολυφωνία κι αντικειμενική ενημέρωση. «Το παραδοσιακό ραδιόφωνο κερδίζει καθημερινά νέους φίλους στο πεδίο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και μέσα στην ψηφιακή εποχή. ….Σε μια συγκυρία χωρίς πολλές σταθερές, το ραδιόφωνο είναι μια από αυτές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα