back to top
31 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

31 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Μ. Παπαδόπουλος: Οι “βρεφικές ασθένειες” ενός καινούριου έργου, ειδικά μεταφορικού, είναι δεδομένες

Διαβάστε επίσης

«Το Μετρό έφτασε στον Πειραιά και ένα έργο πνοής για την πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, είναι γεγονός», είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος.
 
«Είναι ένα έργο πολύ χρήσιμο το οποίο καθημερινά θα το χρησιμοποιεί ένα εκατομμύριο κόσμος», εκτίμησε και σχολίασε τα διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει υπογραμμίζοντας ότι αυτά  διορθώνονται καθημερινά.
«Οι βρεφικές ασθένειες που παρουσιάζει ένα καινούριο έργο, ειδικά μεταφορικό, είναι δεδομένες. ‘Όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα βελτιώνονται. Υπάρχουν θέματα συντονισμού και λειτουργίας τα οποία όμως καθημερινά λύνονται», τόνισε. 
Ο υφυπουργός παραδέχτηκε ότι οι υπηρεσίες όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς έχουν ανάγκη από προσωπικό και για το λόγο αυτό ήδη «στον ΟΣΕ τρέχουμε ένα διαγωνισμό -μέσω ΑΣΕΠ-για 120 σταθμάρχες. Πήραμε 140 οδηγούς στην ΟΣΥ και παράλληλα ξεκινάμε την διαδικασία για να εμπλουτίσουμε σε προσωπικό, οδηγούς και σταθμάρχες τη ΣΤΑΣΥ».
 
Εξήγησε ότι είναι μια διαδικασία που δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. «Το προσωπικό έχει εκπαίδευση 6 μήνες έως 1 χρόνο.   Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας αλλά σύντομα θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο έργο»
 
Τέλος αναφερόμενος στη σύμβαση για τα ΚΤΕΛ ο Υφυπουργός Μεταφορών  μίλησε για την πολυετή συνεισφορά του κλάδου, στην κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών και εκτίμησε ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη σύμβαση.
 
«Τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ στην κρίσιμη περίοδο -του κορονοϊού- έσωσαν την κατάσταση.  Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την σύμβαση και όλα θα κυλήσουν όλα ήπια».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα