back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στην ΟΣΥ: Η λεηλασία θα τελειώσει, ο δημόσιος χώρος θα στηριχθεί – Κρίσιμη η αυριανή απεργία

Διαβάστε επίσης

Για λεηλασία του δημοσίου πλούτου και απαξίωση του δημοσίου χώρου κατηγόρησε τη Ν.Δ ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών και τις συζητήσεις που είχε με τους εργαζόμενους.

“Είναι αναγκαίο να στηριχθούν οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες με σύγχρονα λεωφορεία, για να έχει ο πολίτης αξιόπιστες συγκοινωνίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του. Αυτό βεβαίως προϋποθέτει και στήριξη των εργασιακών σχέσεων στήριξη των εργαζομένων.

Είναι δέσμευση μας να στηρίξουμε το δημόσιο χώρο, όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει έρθει με μία πολιτική απαξίωσης του δημόσιου χώρου και λεηλασίας του δημόσιου πλούτου με απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς” ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: “Η λεηλασία θα τελειώσει. Ο δημόσιος χώρος θα στηριχθεί, γιατί η ελληνική κοινωνία χρειάζεται στήριξη”.

Ο Α. Τσίπρας έστειλε μηνυμα και για την ημέρα της γενικης απεργίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: Και αύριο είναι μία μέρα κρίσιμη για να δώσουμε το μήνυμα ότι υπάρχει εναλλακτικός δρόμος».

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα