back to top
14.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

14.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Α. Λοβέρδος: Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται

Διαβάστε επίσης

«Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας σε ερώτηση στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξης στο ΣΚΑΪ απαντώντας σε ερώτηση αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή ή νιώθει κάποια πίεση.

«Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ‘φας’ εύκολα, τέλεια και παύλα. Αλλά δεν βλέπω και το λόγο πρόσθεσε γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Συνεπώς – ανέφερε ο κ. Λοβέρδος-δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Λοβέρδος την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», ασκώντας εμμέσως κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ η οποία θα προτείνει πρωθυπουργό στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας πολιτικό πρόσωπο όχι όμως τους Κυριάκο Μητσοτάκη ή Αλέξη Τσίπρα.

Πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο», ήταν το αιχμηρό σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα