back to top
30.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

30.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Παπανικολάου: «Να παίξουμε όπως όλη τη χρονιά»

Διαβάστε επίσης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, στάθηκε στη δύσκολη σεζόν που ολοκληρώνεται και ευχήθηκε να το πάρει ο καλύτερος.

Την πρώτη δήλωση για τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου του Final Four έκανε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στην απαιτητική σεζόν. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων τόνισε πως κανείς δεν γνώριζε ποιες ομάδες θα είναι στα πλέι οφ, ενώ ευχήθηκε να το πάρει ο καλύτερος.

Οι δηλώσεις του Κώστας Παπανικολάου:

«Πρέπει απλώς να είσαι ο ίδιος με όλη τη σεζόν. Χρειάζεσαι την ίδια συνταγή που σε έφερε εδώ. Δεν χρειαζόμαστε κάποιον ήρωα, κάποιον να κάνει κάτι εξαιρετικό, αλλά να παίξουμε όπως όλη τη χρονιά, να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και σκληροί. Στο τέλος θα δούμε. Όλες οι ομάδες είχαν μια εξαιρετική σεζόν, οι πιθανότητες είναι μετρημένες και θα εξαρτηθεί από το ποιος είναι σε καλύτερη μέρα και θα εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του. Πρέπει να το χαρούμε γιατί δεν ξέρουμε πότε να έχουμε την επόμενη ευκαιρία», ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Ελπίζω όλοι να απολαύσουμε αυτές τις μέρες, να δούμε ωραία παιχνίδια και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Δεν πιστεύω πως στη φετινή Ευρωλίγκα μπορούσες κάποια στιγμή να πεις ότι θα έχεις μια καλή χρονιά ή όχι. Ήταν πολύ ανταγωνιστική και οι αποστάσεις στη βαθμολογία ήταν μικρές, δεν μπορούσες να ξέρεις την κατάταξη μέχρι το τέλος. Καμία ομάδα δεν είχε, λοιπόν, τη βεβαιότητα πως θα τα πάει σπουδαία. Απλώς πήγαινες παιχνίδι με παιχνίδι», πρόσθεσε.

«Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να φέρουμε το τρόπαιο πίσω στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο, η προσμονή το κάνει πιο δύσκολο», κατέληξε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα