back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

Κουτσούμπας: Μόρφωμα μιας χρήσης το κόμμα Κωνσταντοπούλου

Διαβάστε επίσης

«Μόρφωμα μιας χρήσης», χαρακτήρισε το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου,ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξη που παραχώρησε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Όσο για το κίνημα αγάπης που προβάλλει η κ. Κωνσταντοπούλου,είδαμε σήμερα τους ίδιους τους υποψήφιους βουλευτές της που βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς,να τους βγάζει από τη λίστα», παρατήρησε ο κ. Κουτσούμπας και αναρωτήθηκε με σκωπτική διάθεση, «αν αυτό είναι δημοκρατικό και καρδούλα αγάπης;».

Σε ερώτηση πώς σχολιάζει τα περί διεκπεραιωτικής αντιπολίτευσης που κατά την κ. Κωνσταντοπούλου,ασκεί το ΚΚΕ, ο γενικός γραμματέας του,είπε ότι αυτά είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και την κάλεσε να πει πώς διεκπεραίωσε η ίδια ως Πρόεδρος της Βουλής την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, την οποία δεν έφερε ποτέ για συζήτηση στην Ολομέλεια, αλλά την άφησε σε κάποιο συρτάρι.

«Ο λαός θυμάται και έχει πολλά ράμματα για τη γούνα της», ανέφερε ο κ.Κουτσούμπας, λέγοντας πως η κ.Κωνσταντοπούλου ως αρχηγός κόμματος ήταν απούσα εκεί που γίνονταν πλειστηριασμοί, στους χώρους δουλειάς που υπήρχαν απολύσεις αλλά και την περίοδο της καραντίνας.

«Ήταν εξαφανισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα