back to top
31.4 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

31.4 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Μ. Βαρβιτσιώτης: Περιμένουμε σήμερα νέες προσφορές και εκπτώσεις από τις ακτοπλοϊκές

Διαβάστε επίσης

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ πως μέσα στη μέρα  η κυβέρνηση αναμένει από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες να ανακοινώσουν νέες εκπτώσεις και προσφορές.

Ο ίδιος σημείωσε «περιμένουμε ακόμα περισσότερα και περιμένουμε και από τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες μέσα στην ημέρα και αύριο να ανακοινώσουν το υπόλοιπο πακέτο των εκπτώσεων, ώστε τουλάχιστον να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος της επιβατικής κίνησης του Ιουλίου και του Αυγούστου, δηλαδή του χρόνου στον οποίο η πλειοψηφία των Ελλήνων των ελληνικών οικογενειών αποφασίζει να πάει τις καλοκαιρινές της διακοπές».

Ο υπουργός Ναυτιλίας υπογράμμισε πως υπήρξαν εταιρείες που έκαναν όντως προσφορές για οικογένειες και πολυμελείς παρέες αλλά και άλλες, που με μικροπροσφορές τους «δεν θεωρώ ότι περνούν τον πήχη των προσδοκιών. Αυτές (οι προσφορές) δεν είναι ούτε μέσα στο πνεύμα όσων ζήτησε η κυβέρνηση, ούτε σε όσα χρειάζεται η κοινωνία».

Από τη πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι κάνεις δεν μπορεί να παίζει με το εισόδημα των πολιτών και πρόσθεσε  ότι το θέμα των τιμών στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια δεν τελείωσε για την κυβέρνηση γιαυτό και έλεγχοι θα συνεχισθούν.

Πηγή: ERTnews, ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα