back to top
36.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

36.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Πομάσκι για τον θρίαμβο Τεντόγλου: Ήταν έτοιμος και για το 8.70

Διαβάστε επίσης

«Ο Μίλτος ήταν έτοιμος και για το 8.70». Αυτό δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Δέσποινα Μπαρδάκου, ο προπονητής του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη, Γιώργος Πομάσκι, σχολιάζοντας τον θρίαμβο του Γρεβενιώτη πρωταθλητή, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης με άλμα στα 8.52μ.

Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών του κλασικού αθλητισμού, έμπειρος προπονητής των πολλών διοργανώσεων και των μεταλλίων ο οποίος πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την τεράστια επιτυχία του αθλητή του, έπλεξε το εγκώμιο του ανίκητου Τεντόγλου, σημειώνοντας: «Ο Μίλτος εμπνέει σιγουριά. Είναι εξαιρετικά ακριβής στις εκτελέσεις του, έχει πολύ καθαρό μυαλό στις δύσκολες στιγμές και αυτό δίνει και σε εμένα ηρεμία. Το να βγεις πρώτος στον κόσμο δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να εκτελεστούν και τα έξι άλματα. Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα μαζεμένα και δεν ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η μάχη και πόσο θα πηδήξει κάποιος. Επομένως, χρειάζεται να έχεις υπομονή και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο και ο Τεντόγλου βρίσκει πάντα τον τρόπο και το κάνει».

Ο ίδιος πάντως, έχει απόλυτη πίστη στις δυνατότητες του αθλητή του που δεν έχουν…όρια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « ο Μίλτος ήταν έτοιμος και για το 8.70».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα