back to top
29.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

29.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Σε φιλικό «διαζύγιο» οδηγούνται ΕΟΚ και Ιτούδης

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας των ανδρών θα αποτελέσει και επίσημα σε λίγες ημέρες ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο 53χρονος προπονητής συναντήθηκε το πρωί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και συζήτησαν διεξοδικά τα πεπραγμένα κυρίως στο Μουντομπάσκετ με τον Λιόλιο να κάνει σαφές πως δεν είναι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας και πως χρειάζεται μια αλλαγή.

Από την πλευρά του ο Ιτούδης εξήγησε τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν με τις κλήσεις των παικτών, την διαθεσιμότητά τους, αλλά και ζητήματα που αφορούσαν την γενικότερη λειτουργία της ομάδας αι έδειξε διάθεση να μην αποτελέσει εμπόδιο στις εξελίξεις.

Η αποτυχία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες παικτών αλλά και τα εσωτερικά θέματα που υπήρξαν, οδηγούν στην αλλαγή προπονητή, παρά τη συμφωνία που υπάρχει, όπως είχε αναφέρει ο Δημήτρης Ιτούδης, μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μάλιστα παρών στην συνάντηση ήταν και ο ατζέντης του 53χρονου τεχνικού με τον οποίο έγιναν και οι πρώτες συζητήσεις για τα διαδικαστικά λύσης της συνεργασίας.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα