back to top
32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Δοκιμασία στο Λονδίνο για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Στο London Stadium δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας στο Europa League και πρώτη για τον β΄ γύρο, στον Α΄ όμιλο.

Ο Ολυμπιακός θα πορευθεί με οδηγό το προ δεκαπενθημέρου παιχνίδι απέναντι στα «Σφυριά», όταν επιβλήθηκε απέναντι στο συγκρότημα του Ντέιβιντ Μόγες 2-1 με έξοχη εμφάνιση, διακόπτοντας ταυτόχρονα το εντυπωσιακό ευρωπαϊκό αήττητο σερί της Γουέστ Χαμ.

Ο αγώνας στο Λονδίνο (22:00, Cosmote Sport) ενέχει πάντως σημαντικότερο βαθμό δυσκολίας, αφού αυτή τη φορά οι Λονδρέζοι και τη δύναμη της έδρας θα έχουν και πιο «υποψιασμένοι» θα είναι σε σχέση με το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Μόγες θέλησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως…

Ο Ολυμπιακός, από τη δική του πλευρά, καλείται να αφήσει πίσω τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και να εμφανιστεί με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση αν θέλει να καρπωθεί κάποιο όφελος, πρωτίστως δε να φροντίσει την ανασταλτική λειτουργία του, που απέναντι στον «Δικέφαλο» ήταν κάκιστη.

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μην έχει σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αλλά να σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές και ορισμένες… εκπλήξεις. Κάπως έτσι, δεν θα φαινόταν περίεργο να πάρουν φανέλα βασικού ο Γιόβετιτς, ο Μασούρας ή ακόμα και ο Σκάρπα που είχε καλό πρόσωπο στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα