back to top
30.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

30.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Η ηθοποιός Μαρία Χάνου… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 9,84!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, καλεσμένη η ηθοποιός Μαρία Χάνου, σε ρόλο ραδιοφωνικής παραγωγού, επιλέγει τραγούδια που αγαπά και μας διηγείται κάποιες προσωπικές της ιστορίες.

 

Η αγάπη της για την jazz και ο καθοριστικός ρόλος που παίζει η μουσική στη ζωή της, το μουσικό γυμνάσιο στον Άλιμο, η καλλιτεχνική οικογένειά της, οι θεατρικές σπουδές στην Θεσσαλονίκη, η ομάδα που έφτιαξε η παρέα της Σχολής και τα πρώτα τους βήματα στο θέατρο.

Ο κόσμος την αγάπησε και την ξεχώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» όπου συμμετείχε για 6 χρόνια στο ρόλο της Βέλης που την έκανε ευρύτερα γνωστή στο κοινό.

Την φετινή θεατρική σεζόν η Μαρία Χάνου πρωταγωνιστεί στο έργο «November» του Ντέιβιντ Μάμετ, που ανεβαίνει στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα μαζί με τους Σταύρο Σβήγκο, Κώστα Καζανά, Νίκο Τουρνάκη και Δημήτρη Ραφαήλο.

Πρόκειται για μια σύγχρονη πολιτική σάτιρα με κεντρικό πρόσωπο έναν αποτυχημένο εν ενεργεία πρόεδρο που θέλει να επανεκλεγεί. H Μαρία Χάνου κρατάει τον απολαυστικό ρόλο της επικοινωνιολόγου του προέδρου. Πρόκειται για μια εξωφρενική πολιτική κωμωδία, που αποκαλύπτει την φαρσοκωμωδία που παίζεται πίσω από κλειστές πόρτες, με θύμα πάντα, τους πολίτες κάθε κοινωνικής θέσης και ταυτότητας.

 

Patroklos_Skafidas

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα